October 26, 2011

Nokia PC Suite 7.1.62.1 δωρεάν download

Nokia PC Suite 7.1.62.1 δωρεάν download

Δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Nokia που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε, να συγχρονίσετε και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων πολλές τηλεφώνου σας

Ως κάτοχος του τηλεφώνου Nokia, είστε σίγουρα υπερήφανοι για τη συσκευή σας, δεν έχει σημασία πόσο παλιό και ξεπερασμένο είναι. Και φυσικά, επειδή τα κινητά τηλέφωνα έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια, οι ιδιοκτήτες είναι πάντα ψάχνει για να συνδέσετε συσκευές με τον υπολογιστή τους, μερικοί για τη λήψη της πιο πρόσφατης ενημέρωσης του λογισμικού και τους άλλους για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των επαφών, τα αρχεία τους ή μηνύματα.

Αυτός είναι ο λόγος Nokia ανέπτυξε το λεγόμενο Nokia PC Suite, μια εφαρμογή λογισμικού που είναι ήδη γνωστή μεταξύ των οπαδών της φινλανδικής εταιρείας. Το εργαλείο είναι υποτίθεται για την παροχή ορισμένων νέων λειτουργιών σε όσους αγόρασαν ένα τηλέφωνο Nokia, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και το συγχρονισμό των αρχείων.

Και λίγο πολύ κάνει αυτό, όπως το Nokia PC Suite είναι μια πολύ εύκολη στη χρήση εφαρμογή. Το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο και διαισθητικό και δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά για να το συνηθίσετε. Πλέον, όλες τις λειτουργίες μπορεί να προσεγγιστεί από την κύρια διασύνδεση, αμέσως μετά το τηλέφωνο έχει συνδεθεί με επιτυχία με τον υπολογιστή.

Το κύριο πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα το γεγονός ότι μερικές φορές δεν λειτουργεί με τον τρόπο που έπρεπε. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, συναντήσαμε αρκετά προβλήματα με τη σύνδεση του κινητού τηλεφώνου με τον υπολογιστή, αν και δούλεψε καλά την πρώτη φορά. Στη συνέχεια, αν η σύνδεση ιδρύθηκε, μεταφορά αρχείων ή άλλες λειτουργίες της εφαρμογής δεν ήταν διαθέσιμα.

Για να μην αναφέρουμε τη λειτουργία μηνυμάτων που έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Παρά το γεγονός ότι επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν ένα μήνυμα SMS στον υπολογιστή τους και να το στείλετε σε κάποιον στο βιβλίο διευθύνσεων, το μήνυμα δεν είναι, επίσης, μετακόμισε στο "Απεσταλμένα" του τηλεφώνου μενού, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη συζήτηση.

Διαφορετικά, το Nokia PC Suite είναι μια μεγάλη εφαρμογή, όταν λειτουργεί, και λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να πληρώνουν ούτε ένα λεπτό για αυτό, αξίζει μια δοκιμή.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Nokia PC Suite 7.1.62.1 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment