October 27, 2011

Nero 9 Free 9.4.12.3d δωρεάν download

Nero 9 Free 9.4.12.3d δωρεάν download

Nero σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσει το παγκοσμίου φήμης δίσκου δεδομένων καύση και την αντιγραφή χαρακτηριστικά για απεριόριστο χρονικό διάστημα
Συντάχθηκε απο τον Bogdan Popa στις 18 Οκτωβρίου 2011

Είναι αδύνατο να μην έχετε ακούσει για το Nero, αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας σε καθημερινή βάση, καθώς είναι ουσιαστικά το πιο διάσημο CD και DVD με λογισμικό που δημιουργήθηκε ποτέ.

Αν και τόσο ισχυρή, Nero έχει χάσει πολλά από τους οπαδούς του τον τελευταίο καιρό, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής της, που έκανε στροφή προς τους χρήστες ένα δωρεάν εναλλακτική λύση.

Παρ 'όλα αυτά, όσοι εξακολουθούν να θέλουν να απολαύσουν ισχυρά χαρακτηριστικά του Νέρωνα, αλλά χωρίς να πληρώνουν τόσο πολύ για μια άδεια, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Nero 9 Δωρεάν, μια δωρεάν έκδοση του εργαλείου που διαθέτει μερικά από τα εργαλεία που περιλαμβάνονται στην πλήρη σουίτα.

Η εγκατάσταση δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν παραλείψετε το μέρος όταν ερωτηθείτε αν θέλετε να εγκαταστήσετε την Ask Toolbar ή όχι, αλλά πρέπει να προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να είναι όλα τα αρχεία αντιγράφηκαν με επιτυχία στον υπολογιστή.

Νερό δεν έχει παραδοθεί σε ένα πολύ ελαφρύ πακέτο, αλλά αυτό είναι το είδος προφανής, δεδομένου ότι έχει να περιλαμβάνει τόσα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά.

Όπως πάντα, χρησιμοποιώντας το λογισμικό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μπορείτε να το συνηθίσεις. Ακόμα, αν έχετε χρησιμοποιήσει το Nero και στο παρελθόν, όλα είναι κομμάτι του κέικ. Έχει ένα ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον εργασίας, με τις κύριες λειτουργίες που εμφανίζεται στο πάνω μέρος του κύριου παραθύρου σε καρτέλες.

Nero είναι ακόμα ένα μεγάλο προϊόν, όταν πρόκειται για την καύση των δεδομένων σε CD και DVD, έτσι ώστε να γίνει αυτό είναι πραγματικά δουλειά ενός μωρού.

Απλά επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να αντιγράψετε σε ένα δίσκο, κάντε τις τελικές ρυθμίσεις, όπως η καύση ταχύτητα και το όνομα του δίσκου, και είστε έτοιμοι να πάτε.

Συνολικά, είναι ένα καλό πράγμα για να δείτε το Nero επιτέλους διαθέσιμη με μια ελεύθερη άδεια χρήσης, αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτό το πακέτο έρχεται μόνο με τα βασικά χαρακτηριστικά. Εάν και πάλι το όνειρο για όλα τα άλλα εργαλεία που περιλαμβάνονται στη σουίτα του Νέρωνα, θα πρέπει να έχετε πιθανώς μια ματιά στο πιο ακριβό πακέτο.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Nero 9 Free 9.4.12.3d δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment