October 28, 2011

3DP Chip 11.10 δωρεάν download

3DP Chip 11.10 δωρεάν download

Θα σας δίνει τη δυνατότητα για την απαρίθμηση συσκευών και να κατεβάσετε τα τελευταία προγράμματα οδήγησης συσκευής

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα προγράμματα οδήγησης εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας; Είναι πολύ πιθανόν πρέπει να επικαιροποιηθούν.

Εάν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με τον ψηφιακό κόσμο, τότε θα έχετε πιθανώς έναν σκληρό χρόνο για να "χέρι" ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης από το λειτουργικό σύστημα.

Μια απλούστερη λύση είναι 3DP Chip, ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να δείτε και να κατεβάσετε συσκευές πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης τους, μέσα σε λίγες μόνο κλικ. Με αυτό τον τρόπο, δεν χρειάζεται να παρενόχληση οποιαδήποτε προβλήματα.

3DP Chip είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση, και τη διασύνδεσή της είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Στην πρώτη καρτέλα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις συσκευές, όπως CPU, μητρική πλακέτα, κάρτα βίντεο, πολυμέσων, κάρτα Ethernet και ETC.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τις πληροφορίες του συστήματος σε πρόχειρο 3DP Chip και θα υποβάλει μια αναφορά σφάλματος για τους προγραμματιστές, σε περίπτωση που το λογισμικό δεν εντοπίζει σωστά συσκευές.

Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις που θα βοηθήσει περαιτέρω να σας βοηθήσει στη σωστή διάγνωση και για τον καθορισμό του υπολογιστή σας θέματα λογισμικού.

Αυτό το εργαλείο είναι μεγάλη, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κάνετε κλικ σε κάθε οδηγό και να δείτε μια ιστοσελίδα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι ενημερώσεις είναι αναγκαία ή όχι.

Θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν θα μπορούσατε να έχετε δει όλες αυτές τις πληροφορίες που εμφανίζονται στην 3DP interface, στο πλαίσιο του αναλαμπή ενός ματιού.

Διαφορετικά, 3DP Chip καταλαμβάνει ένα κανονικό ποσό των πόρων της CPU, και εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε οποιαδήποτε σφάλματα σε αυτό.

Έτσι, εάν θέλετε έναν ευκολότερο τρόπο για να ενημερώσετε τους οδηγούς του συστήματός σας, στη συνέχεια να πάρει τον εαυτό σας ένα αντίγραφο του 3DP Chip.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να

Κάντε κλικ εδώ (link) για να 3DP Chip 11.10 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment