October 29, 2011

Internet Download Manager 6.07 δωρεάν download

Internet Download Manager (IDM) 6.07 Build 14 δωρεάν download

Πρόγραμμα, βιογραφικό και να επιταχύνει λήψεις έως και 5 φορές με αυτό το πολύ καλό επιταχυντή

Χρήστη του Διαδικτύου σημερινή λήψεις μεγάλων αρχείων σε καθημερινή βάση και αν και οι περισσότεροι browsers έχουν ενσωματωμένο κατεβάσετε διαχειριστές, δεν είναι όλοι τους μπορούν να αντεπεξέλθουν με τις απαιτήσεις μας. Γι 'αυτό κάποιοι από εσάς χρειάζεστε ένα ξεχωριστό διευθυντής λήψης που υποστηρίζει παύση και επανέναρξη συν μια σειρά άλλων καθηκόντων.

Internet Download Manager είναι μία από τις εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερο από αυτό, να είναι σε θέση να επιταχύνει λήψεις έως και 500 τοις εκατό. Είναι όντως έτσι; Πιθανώς όχι τόσο πολύ, αλλά είναι ακόμα μια μεγάλη εφαρμογή, γιατί είναι δυνατή η επανεκκίνηση της μεταφόρτωσης που διακόπηκε και να ενταχθούν σε ένα μεγάλο αριθμό προγραμμάτων περιήγησης, συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer, Firefox, Google Chrome και Opera.

Δεν θα βρείτε τη διαδικασία εγκατάστασης πιο δύσκολο από ό, τι τρώει ένα κέικ, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ ευχάριστο, καθώς δεν έχετε τίποτα να κάνουν από το να πατήσετε επόμενο και να πάρει το φάκελο εγκατάστασης.

Διασύνδεση στο Internet Download Manager είναι καθαρό και εύκολο στη χρήση, με τα μεγάλα και μοντέρνα κουμπιά που σας επιτρέπουν να ελέγχετε τα αρχεία που κατεβάζετε. Είναι ένας πολύ καλός οργανωτής πάρα πολύ, όπως κάθε λήψη μπορούν να να μετακινηθεί σε διαφορετικό φάκελο, ανάλογα με τον τύπο του. Πλέον, έχει ένα πλούσιο μενού των ρυθμίσεων όπου μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που το πρόγραμμα χειρίζεται ορισμένες μορφές αρχείων ή τις θέσεις λήψης προεπιλογή.

Δοκιμές μας μας επέτρεψε να δοκιμάσετε τη γρήγορη λειτουργία ενημέρωσης πάρα πολύ, η οποία λειτούργησε σαν ένα αεράκι και βασικά ενημέρωση των εφαρμογών με ένα μόνο κλικ. Όλα κατέβηκε να επιλέγουν εάν θα ενημερώσετε ή όχι, και η όλη εργασία έγινε από την ολοκληρωμένη updater που κατεβάσει αυτόματα τα νέα αρχεία και να εγκαταστήσει τους στον υπολογιστή.

Μετά από αρκετές ημέρες από τη χρήση του Internet Διευθυντής Download, ήρθαμε κάτω σε ένα και μόνο συμπέρασμα: ότι είναι ένα πρέπει να έχει. Παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 25 δολάρια για την αγορά της πλήρους έκδοσης, η εφαρμογή αυτή θα έρθει σε πρακτικό ειδικά για εκείνους που χρησιμοποιούν για να κάνετε λήψη μεγάλων αρχείων σε τακτική βάση.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Internet Download Manager 6.07 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment