October 30, 2011

Avast! Free Antivirus 6.0.1289 δωρεάν download

Avast! Free Antivirus 6.0.1289 δωρεάν download

ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό προστασίας από ιούς με προστασία από spyware

rsion του Avast έρχεται με μια νέα διεπαφή που καθιστά πολύ πιο εύκολο να εργαστεί με, όπως όλες οι λειτουργίες του εμφανίζονται πλέον σαφώς ακριβώς το μπροστινό παράθυρο.

Αν και είναι μια λύση antivirus και αυτό το είδος των εφαρμογών είναι συχνά απευθύνονται σε χρήστες ενέργειας, Avast μπορεί να εγκατασταθεί πολύ εύκολα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, ωστόσο έπρεπε να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα σε μια οθόνη που δεν έχει τίποτα να κάνει με το Avast, όπως το πρόγραμμα εγκατάστασης προσπάθησε να αντιγράψετε προγράμματος περιήγησης της Google, Chrome, στον υπολογιστή μας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο Avast επισημαίνεται ως ad-υποστηρίζεται εδώ στη Softpedia.

Τέλος πάντων, μόλις εγκατασταθεί, Avast έργα απλά μεγάλη, με τους ορισμούς ιών ενημερώνονται ακόμη και αρκετές φορές την ημέρα.

Η διαδικασία σάρωσης είναι πολύ γρήγορα και είναι αρκετά ελαφρύ στους πόρους του υλικού, αλλά όλα εξαρτώνται από τον υπολογιστή και τα αρχεία που είστε έτοιμος να σαρώσει. Εμείς όμως ήταν αρκετά ικανοποιημένοι με τον τρόπο που λειτούργησε, αν και μερικές φορές ήμασταν λίγο ενοχλημένος από το σαρωτή χρόνου εκκίνησης.

Ο σαρωτής εκκίνησης είναι πραγματικά μια πολύ ωραία λειτουργία διότι προσπαθεί να ανιχνεύσει τον υπολογιστή πριν από το λειτουργικό σύστημα είναι πλήρως φορτωμένο και επομένως πριν από τον ιό είναι έτοιμη να αναλάβει τον έλεγχο ορισμένων αρχείων του συστήματος. Επιπλέον, Avast μπορεί να προστατεύσει τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς, browser, instant messengers, παιχνίδια και ουσιαστικά κάθε αίτηση που είναι εγκατεστημένες ή πρόκειται να εγκατασταθούν.

Συνολικά, Avast είναι ένα πρέπει να έχει, αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα antivirus και, στο βαθμό είμαστε, αυτή εφαρμογή είναι πράγματι μια σκληρή πρόκληση για τους γίγαντες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Avast! Free Antivirus 6.0.1289 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment