October 31, 2011

Adobe PhotoShop CS5 12.0.4 δωρεάν download

Adobe PhotoShop CS5 12.0.4 δωρεάν download

Η επαγγελματική επεξεργασίας εικόνας πρότυπο και ηγέτη του Photoshop ψηφιακή γραμμή απεικόνισης

Αν καλέσετε τον εαυτό σας ένα φωτογράφο και δεν έχετε ακούσει για το Photoshop, λυπούμαστε να σας ενημερώσουμε ότι είστε έτοιμος να βγει έξω από τις επιχειρήσεις. Επειδή αυτή η λύση λογισμικού είναι βασικά το πιο ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εικόνας που σας επιτρέπει να μετατρέψει ένα κοτόπουλο σε μια αγελάδα, ένα πιρούνι σε ένα κουτάλι και ένα αυτοκίνητο σε α. .. err ... ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο.

Για να μην αναφέρουμε ότι βοηθά τους φωτογράφους να επεξεργαστεί και να προσαρμόσει τις φωτογραφίες τους λίγο-λίγο, οι οποίες μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Adobe Photoshop είναι, ακριβώς όπως ήταν αναμενόμενο αφού έχουμε να κάνουμε με μια τόσο ισχυρή εφαρμογή, αρκετά δύσκολο να ρυθμίσετε, αλλά όχι αν είσαι επαγγελματίας και να ξέρετε ακριβώς ποιες είναι οι επιλογές που χρειάζεστε περισσότερο. Σίγουρα, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να τα διαβάσει όλα και να δούμε ποιοι από αυτούς θα ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά και πάλι, είναι ένα ισχυρό εργαλείο και κάθε δευτερόλεπτο που δαπανάται για να διαμορφώσετε αυτό μπορεί να κάνει τη δουλειά σας λίγο πιο εύκολη.

Εργασία στο Photoshop είναι σίγουρα δουλειά επαγγελματίας, έτσι δεν κάνουν καν τον κόπο να δοκιμάσετε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, αν δεν έχετε καμία ιδέα για διόρθωση κόκκινων ματιών, το ακόνισμα, η διαχείριση χρωμάτων και ειδικών εφέ. Τα παιδιά στο Adobe παλέψει για να κάνει όλα τα πράγματα ευκολότερα για να εργαστεί με και με κάποιο τρόπο κατάφερε, παρόλο που η χρήση του Photoshop χωρίς να γνωρίζει τα εργαλεία ομαδοποιούνται σε αυτό σίγουρα θα σας δώσει πονοκεφάλους. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν πολλά tutorials εκεί έξω στο διαδίκτυο, και ακόμη και οι πιο έμπειροι άντρες εξακολουθούν να είναι να μάθουν να χρησιμοποιούν ορισμένα καθήκοντα Photoshop, έτσι είναι όλα θέμα χρόνου.

Επειδή μιλάμε για ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, θα ήταν φυσικό να αναμένουμε τεράστιες απαιτήσεις υλικού, οπότε ναι, το τρέξιμο του Photoshop σε παλαιότερους υπολογιστές είναι σχεδόν αδύνατη. Δεν είχαμε πρόβλημα εν τούτοις, αλλά 1GB μνήμης RAM και 1GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο για την εγκατάσταση είναι απαραίτητη.

Δοκιμάσαμε τη δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής που δεν περιορίζεται μόνο σε 30 ημέρες χρήσης, αλλά και οθόνες nag οθόνες για να ενθαρρύνουν τους χρήστες να το αγοράσει. Και σε περίπτωση που θεωρούν ότι είναι πραγματικά χρήσιμο, και θα πρέπει αν είστε φωτογράφος, αυτό θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν 700 δολάρια.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Adobe PhotoShop CS5 12.0.4 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment