October 31, 2011

UMPlayer 0.98 δωρεάν download

UMPlayer 0.98 δωρεάν download

Μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που στοχεύει να καλύψει όλες τις ανάγκες σας με πάνω από 270 ενσωματωμένο A / V codecs που μπορεί να διαδραματίσει οποιοδήποτε φορμά μέσων.
Συντάχθηκε απο τον Bogdan Popa στις 12 του Οκτωβρίου 2011

Αν και η αγορά είναι γεμάτη από συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, επιλέγοντας εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας είναι πιο δύσκολο από ό, τι νομίζετε. Μερικοί απ 'αυτούς χρειάζονται ξεχωριστές codecs για να λειτουργήσει σωστά, άλλες απαιτούν όλα τα είδη των πρόσθετων αρχείων, ενώ η πλειοψηφία έχει μια φοβερή διασύνδεση και η έλλειψη σημαντικών χαρακτηριστικών.

UMPlayer ισχυρίζεται ωστόσο ότι μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα, όταν πρόκειται για αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων, ως επί το πλείστον επειδή έρχεται με περίπου 270 ολοκληρωμένων codecs ήχου και βίντεο που θα βοηθήσουν στο έργο της την αναπαραγωγή αρχείων. Όλα συσκευασμένα σε ένα όμορφο και φιλικό προς το χρήστη εφαρμογή που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα αυτά τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Να μην είναι απογοητευμένοι από τον τρόπο που λειτουργεί ο Εγκαταστάτης, αν και παραδεχόμαστε ότι μερικές φορές είναι ένα πραγματικό πόνο στο λαιμό για να ξεκινήσει μια σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα εγκατάστασης. Ακόμα, αν ξεπεράσουμε αυτό το βήμα σας θα είναι επικεφαλής σε μια συνηθισμένη περίπτωση κατά την οποία δεν έχετε τίποτα να κάνουν από το να πατήσετε το κουμπί Επόμενο επανειλημμένα.

Θα ήταν ευχάριστη έκπληξη από την διεπαφή UMPlayer, η οποία όχι μόνο ότι είναι καθαρό και απλό, αλλά έρχεται επίσης με θεματοποίηση υποστήριξης, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που μοιάζει με downloadable πακέτων. Η αλήθεια είναι, στην επίσημη ιστοσελίδα του ο κύριος του έργου δεν περιλαμβάνει πάρα πολλά δέρματα, αλλά είναι ακόμα μια καλή ιδέα για αυτό το είδος λογισμικού.

Εκτός από το μενού στην κορυφή που παρέχει άμεση πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο κύριο παράθυρο για κάποιες πρόσθετες επιλογές κατά την αναπαραγωγή ενός αρχείου πολυμέσων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον υπότιτλο, να προσαρμόσετε την ποιότητα βίντεο και τις προτιμήσεις, να τροποποιήσει το μουσικό κομμάτι και να αλλάξετε το δέρμα του προγράμματος καθ 'οδόν.

Ένα από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται UMPlayer είναι η λειτουργία αναζήτησης υπότιτλος που σας επιτρέπει να δούμε τους υπότιτλους σε OpenSubtitles.org. Δυστυχώς, δεν δουλεύουν για μας, καθώς δεν επέστρεψε κανένα αποτέλεσμα για τους πολύ δημοφιλείς τίτλους όπως το Seinfeld και οι Φίλοι που υπάρχουν στην ιστοσελίδα υπότιτλος.

Συνολικά ωστόσο, UMPlayer είναι ένα ωραίο Εκτός από τις multimedia player της αγοράς, αν και υπάρχει ακόμα κάποια δουλειά να κάνουμε. Περισσότερα δέρματα, καλύτερη λειτουργικότητα, αλλά με τον ίδιο απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, αυτό θα μπορούσε να είναι ο δρόμος προς την επιτυχία.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να UMPlayer 0.98 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment