October 25, 2011

Adobe Flash Player 11.2.202.18 δωρεάν download

Adobe Flash Player 11.2.202.18/19 Beta / 11.0.1.152  δωρεάν download

Υψηλή απόδοση runtime πελάτη

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το Internet χωρίς Flash Player της Adobe, απλά δεν το χρησιμοποιούν και θα βήμα σε μια άλλη διάσταση, στην οποία όλο το εικονικό κόσμο δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα βαρετό περιβάλλον με ξεπερασμένες περιεχόμενο. Flash Player παραμένει όμως ένα βασικό στοιχείο του Διαδικτύου και έχει πλέον εξελιχθεί για να κατακτήσει κάθε λειτουργικό σύστημα, κάθε πρόγραμμα περιήγησης, και σε κάθε φορητή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων και tablets.

Και αλήθεια είναι, οι προγραμματιστές της Adobe έκανε τα πάντα σωστά, γι 'αυτό είναι απολύτως κανένα πρόβλημα να εγκαταστήσετε και να το χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας. Βασικά, η όλη διαδικασία εγκατάστασης έρχεται κάτω σε ένα μόνο βήμα: τη λήψη του επίσημο πρόγραμμα εγκατάστασης που κάνει την υπόλοιπη δουλειά. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης της Adobe, η οποία είναι ικανή να αναπτύξει τα αρχεία στον υπολογιστή με μηδενική αλληλεπίδραση από τον χρήστη.

Δεν υπάρχει καμία διασύνδεση, αλλά οι χρήστες να πάρει ακόμα κάποια μικρά παράθυρα μέσω των οποίων θα μπορούσε να αλλάξει ένα σωρό ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιτάχυνσης υλικού για καλύτερη απόδοση και προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η έκδοση του Flash Player λειτουργεί με τις πιο δημοφιλείς browsers εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένου του Internet Explorer 6.0 και άνω, Mozilla Firefox 3.0 και πάνω, το Google Chrome, Safari 4.0 και άνω και Opera 9.5 και άνω. Οι απαιτήσεις υλικού θα πρέπει να πληρούνται από κάθε σύγχρονο υπολογιστή, αν και κάποιες παλιές θέσεις εργασίας που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα θέματα επιδόσεων.

Αυτό που αρέσει περισσότερο σε αυτό το χρόνο εκτέλεσης πελάτης είναι στην πραγματικότητα ο τρόπος που καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο απευθείας στους υπολογιστές μας. Το σύνολο του Διαδικτύου βασίζεται σε Adobe Flash Player, έτσι αυτό είναι σαφές ένα must-έχουν χρησιμότητα για κάθε νέου αντιγράφου των Windows.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Adobe Flash Player 11.2.202.18/19 Beta / 11.0.1.152  δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment