October 12, 2011

Samsung Kies 2.0.3.11082_152_4 δωρεάν download

Samsung Kies 2.0.3.11082_152_4 δωρεάν download

Αναζήτηση, περιήγηση, λήψη και διαχείριση εφαρμογών για κινητές συσκευές

Το κινητό τηλέφωνο κόσμος κυριαρχείται σήμερα από μια από τις πιο σκληρές μάχες που έχουμε δει ποτέ: Android συσκευές πρόκληση για το iPhone και το iOS του και αντιστρόφως, μια διαφορά που δεν μπορεί παρά να είναι καλό για τους πελάτες. Εάν είστε χρήστης του Android και ενός πελάτη της Samsung, Είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να διαχειρίζεται τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή στον υπολογιστή. Για να μην αναφέρουμε την ανάγκη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφέρει κάθε φορά που κάτι πάει στραβά.

Η Samsung έχει αναπτύξει τη λεγόμενη εφαρμογή Kies, ένα downloadable εργαλείο που επιτρέπει στους πελάτες της τη σύνδεση των κινητών τηλεφώνων στους υπολογιστές τους και έτσι να επωφεληθούν πλήρως από τα απλώς αντιγράφοντας τα βίντεο, φωτογραφίες και μουσική και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων και επαφών.

Εγκατάσταση Samsung Kies διαρκεί μια στιγμή, αλλά μόνο επειδή έρχεται με τους οδηγούς που θα χρειαστείτε για να συνδεθείτε με επιτυχία τη συσκευή στον υπολογιστή. Υπάρχουν δύο επιλογές για να γίνει αυτό, μέσω ενός καλωδίου USB ή με χρήση Wi-Fi, αν το τηλέφωνό σας διαθέτει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, αποφασίσαμε να δώσουμε τη δεύτερη επιλογή μια περιστροφή, επειδή είναι ευκολότερο να εργαστεί χωρίς καλώδια και τέτοια.

Δεν θέλουμε να σημαίνει και να πω ότι η Samsung Kies μας θυμίζει το iTunes, αλλά η Samsung Kies μας θυμίζει το iTunes. Υπάρχουν παρόμοια χαρακτηριστικά, προφανώς με διαφορετικό interface, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, μια συσκευή Android είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ώστε με όλα αυτά τα καλούδια είναι ένας μούστος.

Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα κατά τη σύνδεση της συσκευής με τον υπολογιστή, και ό, τι λειτούργησε σαν ένα αεράκι όλη την ώρα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μενού ρυθμίσεων, αλλά τίποτα πάρα πολύ περίπλοκο να αναφερθούν εδώ.

Συνολικά, αν είστε πελάτης της Samsung σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Samsung Kies. Είναι δωρεάν και είναι τόσο ισχυρή που σίγουρα θα ερωτεύονται με αυτό.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Samsung Kies 2.0.3.11082_152_4 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment