October 11, 2011

Outlook Express 6.0 δωρεάν download

Outlook Express 6.0 δωρεάν download

Outlook Express - E-mail πρόγραμμα το οποίο είναι πλήρως ενσωματωμένο με το λειτουργικό σας

Το Outlook Express έχει φτάσει έκτη γενιά του και ακόμα κι αν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί έξω, η Microsoft δεν έχει ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο για τη βελτίωση της όλα τα μέρη της αίτησης. Αυτό είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο το Outlook Express 6.0 έρχεται με την ίδια κλασική διασύνδεση με παλαιότερες εκδόσεις των Windows, εστιάζοντας περισσότερο στο σκοπό της: την παράδοση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες το δικαίωμα στην επιφάνεια εργασίας τους.

Σίγουρα, υπάρχει πολύς για να μιλήσουμε για ό, τι το Redmond με βάση γίγαντας του λογισμικού θα μπορούσε να κάνει για να συνεχίσει την εξέλιξη αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής, αλλά το καλύτερο που μπορούσε να πάρει αυτή τη στιγμή μπροστά στα μάτια μας.

Η διασύνδεση του πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως είπαμε πριν, κλασικό και βαρετό, αλλά καταφέρνει να κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Οι περισσότερες λειτουργίες μπορούν να προσεγγιστούν δεξιά από το κύριο παράθυρο, ενώ η πλειοψηφία των ρυθμίσεων μπορεί να διαμορφωθεί μέσα από ένα εύχρηστο και έξυπνο οδηγό.

Ο τρόπος που λειτουργεί δεν είναι πολύ διαφορετικό από το υπόλοιπο του τομέα στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της κατηγορίας, αλλά το Outlook Express έχει ένα μυστικό όπλο πάρα πολύ: είναι πλήρως ενσωματωμένο με τα λειτουργικά συστήματα Windows, κάτι που καθιστά το έργο πιο εύκολο, χωρίς να λαμβάνεται πάρα πολύ από τους πόρους του υλικού του υπολογιστή σας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, δεν είχαμε κανένα απολύτως θέμα τη διαμόρφωση λογαριασμό μας και να πάρει mail μας, και στο τέλος όλα ήταν απλά ένα θέμα λεπτών. Φυσικά, θα ήταν πάντα πάει για κάποια άλλα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των θεματοποίηση, αλλά το Outlook Express παραμένει μια απλή και καθαρή εφαρμογή για να διαβάσετε e-mail σας εν κινήσει.

Σε γενικές γραμμές, ήμασταν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που η εφαρμογή λειτουργεί, καθώς απαιτεί μόνο ένα ελάχιστο ποσοστό των πόρων του υλικού. Επιπλέον, λειτουργεί σε πιο αργούς υπολογιστές, εγώ ένα πράγμα που σίγουρα δεν μπορεί να ειπωθεί για νεότερες εφαρμογές που έρχονται συσκευασμένα με τους τόνους των περιττών χαρακτηριστικά.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Outlook Express 6.0 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment