October 13, 2011

Everest Home Edition 2.20 δωρεάν download

Everest Home Edition 2.20 δωρεάν download

Everest Home Edition - ένα δωρεάν σύστημα πληροφοριών, διάγνωση του συστήματος και η λύση της συγκριτικής αξιολόγησης

Γνωριμία με τον υπολογιστή σας είναι εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές, όταν κάτι πάει στραβά και δεν μπορείτε να υπολογίσετε την πηγή του προβλήματος. Αλλά για να πάρει αναλυτικές πληροφορίες για το τι κρύβεται κάτω από την «κουκούλα» που πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα από το άνοιγμα της υπόθεσης και ρίξτε μια ματιά σε κάθε κομμάτι του υλικού που είναι τοποθετημένο εκεί. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ειδικό λογισμικό που είναι σε θέση να σας παρέχει μια λεπτομερή έκθεση σχετικά με κάθε στοιχείο υλικού στο εσωτερικό του υπολογιστή σας, έτσι ώστε θα ήθελα να είναι σε θέση να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε κανέναν χρόνο.

Μια τέτοια εφαρμογή είναι Everest Home Edition πάρα πολύ, και αν και δεν έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό, παραμένει ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στο πλαίσιο αυτό. Everest είναι τώρα διαθέσιμο ως shareware εφαρμογή, αλλά σε αυτή την παλιά έκδοση που ονομάζεται Home Edition προσφέρεται πάντοτε δωρεάν για όποιον θέλει να πάρει μερικές γρήγορες πληροφορίες για τον υπολογιστή του σε ένα θέμα δευτερολέπτων.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα εγκατάστασης για να αντιγράψετε τα αρχεία στον υπολογιστή σας, αλλά, αντίθετα, θα πάρετε ένα αρχείο που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε Everest.

Δεν θα είναι αγάπη εκ πρώτης όψεως, αυτό είναι σίγουρο, ειδικά αν δεν είστε λάτρης του υπολογιστή. Διαφορετικά, θα είναι σαν να "Θεέ μου, τι συμβαίνει εδώ;". Το περιβάλλον είναι γεμάτο από σχετικές πληροφορίες που αφορούν τον υπολογιστή σας και μόνο αν ξέρετε ένα πράγμα ή δύο για τους υπολογιστές θα είστε σε θέση να τα διαβάσει σωστά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας, το Everest λειτούργησε σαν μια γοητεία, καθώς είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και παρέχει τις πληροφορίες που συλλέγονται σε ένα απλό και καθαρό τρόπο. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο είναι το ποσό της Info δείχνει στο χρήστη, καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τη μητρική πλακέτα και τον επεξεργαστή, τον προσαρμογέα βίντεο, συσκευές αποθήκευσης, το λειτουργικό σύστημα και το εγκατεστημένο λογισμικό.

Αν κάτι δεν πάει καλά στο σύστημά σας και Everest θα το ανακαλύψουν, η εφαρμογή θα εμφανίσει και κάποιες συστάσεις να καθορίσει όλα τα προβλήματα. Επιπλέον, μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια λεπτομερή έκθεση με πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας στην οποία παρουσιάζει την τρέχουσα κατάσταση όλων των στοιχείων του υλικού.

Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την έκδοση στην Everest σίγουρα το γεγονός ότι είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που λείπουν που δεν θα περιλαμβάνονται στο πακέτο πάρα πολύ σύντομα. Everest Home Edition διεκόπη το 2005 και αντικαταστάθηκε από shareware εκδόσεις.

Κάντε κλικ εδώ (link) για να Everest Home Edition 2.20 δωρεάν download

0 comments:

Post a Comment